Мектептік тамақтандыру » Страница 49 » "Общеобразовательная школа-лицей имени Мухтар Ауезова"
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданы білім бөлімінің
"Мұхтар Ауезов атындағы жалпы орта білім беретін мектеп-лицейі"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(7263) 24-39-00
Есепші бөлімі:
+7(7263) 24-39-00
Версия
для слабовидящих
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу  жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар)  мониторингті жүзеге асыруы бойынша  ұсынымдар
17
август
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың
1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:  - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін;  - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне сәйкестігін; - ас блогы қызметкерлерінің жеке гигиена ережелерін сақтауын бақылау болып табылады.  2.  Комиссия адалдық, құзыреттілік, парасаттылық,
Тамақтану сапасын бақылау жөніндегі  ведомствоаралық сараптамалық топтың қызметін ұйымдастыру бойынша ұсынымдар
17
август
2021
Тамақтану сапасын бақылау жөніндегі ведомствоаралық сараптамалық
бойынша ұсынымдар Тамақтану сапасын бақылау жөніндегі ведомствоаралық сараптамалық топ (бұдан әрі – Сараптамалық топ) тамақтану сапасын мониторингтеу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялардың) қызметінің тиімділігіне жүйелі талдауды жүзеге асырады және балалардың тамақтануын тиімді ұйымдастыру жөнінде шаралар қабылдайды. Сараптамалық топтың міндеттері: - бракераждық комиссиялар қызметінің мониторингі; - балалардың тамақтануын ұйымдастыруды бақылау; - өңірдегі балалардың тамақтануын
Владимир Савва атындағы №9 жалпы білім беретін мектеп-лицейінде    асхана мен білім беру қызметкерлері арасында COVID -19-дың таралуына жол бермеу мақсатында түсіндіру жұмыстары жүргізілді.
05
апрель
2021
Владимир Савва атындағы №9 жалпы білім беретін мектеп-лицейінде
         Владимир Савва атындағы №9 жалпы білім беретін мектеп-лицейінде    асхана мен білім беру қызметкерлері арасында COVID -19-дың таралуына жол бермеу мақсатында түсіндіру жұмыстары жүргізілді.  Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитарлық  дәрігерінің   2021 жылғы 14 қаңтардағы қаулысын басшылыққа ала отырып, шектеу шараларын, оның ішінде  карантинді енгізу кезеңінде білім беру ұйымдарындағы қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын талаптармен толық таныстырылды.  1. Асхана мен
«Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі»
24
февраль
2020
«Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі»
Владимир Савва атындағы №9 жалпы білім беретін мектеп-лицейі бойынша 2019-2020 оқу жылында мектеп асханасында оқушыларды тегін тамақпен қамту жұмысы барысында «Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі» тақырыбында өткізілген онкүндіктің Анықтамасы Мектебімізде тиімді тамақтануды насихаттау мақсатында 17-21 ақпан аралығында «Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі» тақырыбында онкүндіктің жоспары жасалынып, бекітілді. 17 ақпан күні жоғары сынып білім алушыларымен «Адам денсаулығының басты арқауы, салауатты
«Фасфуд- пайдалы немесе зиян тамақтану »
17
январь
2020
«Фасфуд- пайдалы немесе зиян тамақтану »
Владимир Савва атындағы №9 жалпы білім беретін мектеп-лицейінде қаңтар айының 17 күні 9 сынып оқушылары арасында «Фасфуд- пайдалы немесе зиян тамақтану » тақырыбында пікірталас өткізілді. Жақтау тобы мен даттау тобы да өте жоғары деңдейде дайындалып келген. Даттау тобы фастфудтың зияндылығы туралы нақты міліметтер айтып дәлелдеді. Пікірсайыс соңында екі топта мақтау қағаздарымен марапатталды.